prodej

prodáváte nemovitost? prodejte ji nám!

Chcete prodat rodinný nebo bytový dům? ENDEKA je kapitálově silná developerská společnost, která ve využití těchto nemovitostí vidí větší smysl než v nové výstavbě na zelené louce. Proto Vám nabízíme přímý odkup nemovitosti za nejvyšší kupní cenu. S námi si odpustíte desítky prohlídek a smlouvání o ceně. Navíc se o ni nebudete muset s realitní kanceláří dělit. Nečekejte až prodej Vaší nemovitosti někdo zprostředkuje, prodejte nám ji rovnou.

Lupa

01

Nabízíme maximální
kupní cenu

Zjistit více →

Dům

02

Za hladký průběh
ručíme

Zjistit více →

Lupa

03

Tvoříme hodnoty,
jsme brněnský developer

Zjistit více →

01

Nabízíme maximální
kupní cenu

Správně určíme tržní hodnotu Vaší nemovitosti

Určení tržní hodnoty Vaší nemovitosti nebereme na lehkou váhu. Pro přesný odhad sledujeme veškerou aktuální inzerci na internetu a víme, kdy a za kolik se všechny nemovitosti ve Vašem okolí prodaly. S těmito daty je pro nás určení tržní hodnoty snadná záležitost.

Tržní hodnota nemovitosti reprezentuje maximální cenu, kterou je některý ze subjektů na realitním trhu ochotný akceptovat a nemovitost koupit. Právě v tomto realitní kanceláře tragicky selhávají. Nemovitost často podcení a prodají během pár dnů prvnímu zájemci. Nebo ještě hůře, stanoví nereálnou cenu abyste jim prodej svěřili. Taková nemovitost se inzeruje několik měsíců, a nakonec prodá pod nátlakem a s výraznou slevou.

Nemovitost koupíme za 100 % tržní hodnoty

ENDEKA je developer, ne spekulant. Zisk netvoříme nákupem pod cenou, ale kvalitně provedenou rekonstrukcí. Naše konkurenční výhoda spočívá ve zkušenosti s rekonstrukcí desítek nemovitostí a přidané hodnotě, kterou vytváříme. To naši klienti oceňují a my Vám proto můžeme nabídnou nejvyšší kupní cenu.

Na realitním trhu se pohybuje nespočet společností, které se zabývají výkupem nemovitostí. Jedno mají společné, všechny nabízí „Výkup za hotové a peníze ještě dnes“. Většinou zapomenou dodat, že pouze za cenu okolo 50-70 % tržní hodnoty nemovitosti. Snaží se využít Vaší tísně za jediným účelem. Levně koupit a obratem draze prodat.

Nepřipravíme Vás o část kupní ceny

Jsme přímý kupec a nepožadujeme žádnou provizi. Pokud Vám realitní kancelář nabízí zprostředkování prodeje bez starostí a hlavně zdarma, nenechte se napálit. Tyto služby draze zaplatíte.

Kolik vás služby RK stojí?

Realitní kancelář počítá při stanovení tržní hodnoty Vašeho domu i se svou provizí, která se do celkové kupní ceny schová ve formě rezervačního poplatku. Prodáváte-li rodinný dům v Brně s tržní hodnotou 7.350.000,- Kč, realitní makléř ho s ohledem na svou 5% provizi bude nabízet za 7.000.000,- Kč. Tím vznikne prostor pro rezervační poplatek ve výši 350.000,- Kč který zároveň poslouží jako odměna za jeho „služby“. Prodávající tedy opravdu nic neplatí, ale přijde ho to draho.

02

Za hladký průběh
ručíme

Podmínky Vám ušijeme na míru

Chcete prodat svou nemovitost a nové bydlení teprve hledáte? Nebo prostě potřebujete víc času na zařízení všech věcí okolo? Nemovitostí za život moc neprodáte, o to je důležitější najít správného partnera. Chceme Vám vyjít maximálně vstříc, proto Vám nabízíme odložení předání nemovitosti, dokud se nebudete mít kam přestěhovat. Nejste si jistí cenou Vaší nové nemovitosti? Nabízíme Vám vypracování tržního posouzení, abyste měli jistotu, že za Vaši nemovitost dostanete adekvátní peníze.

Rychlé jednání

Jsme přímý kupec a máme dostatek vlastního kapitálu na koupi Vaší nemovitosti. S námi Vás nečekají desítky prohlídek jako s realitní kanceláří, a proto od Vaší poptávky po zaplacení kupní ceny může uplynout pouze několik dnů. Máme dostatek zkušeností a dat proto, abychom tržní hodnotu Vaší nemovitosti stanovili do druhého dne po prohlídce, na které se domluvíme. Poté, co náš advokát vypracuje veškerou dokumentaci, se přesvědčíme, že všemu rozumíte a vše je podle vašich představ. Dříve, než by realitní makléř zorganizoval první prohlídku, budete mít podepsanou kupní smlouvu a peníze na cestě.

Respektujeme Vaše soukromí

Nejsme realitní kancelář a nebudeme Vaši nemovitost nikde inzerovat. Nikdo nemusí vědět, že svůj dům prodáváte a po internetu nebudou kolovat fotky Vaší ložnice. Pokud Váš dům pronajímáte a zhodnocení nemovitosti prodejem teprve zvažujete, nemusíte se bát. Na rozdíl od realitní kanceláře ve Vašem domě neuspořádáme den otevřených dveří a budeme maximálně diskrétní.

03

Tvoříme hodnoty,
jsme brněnský developer

Řešíme základní lidskou potřebu

Každý rok do Brna za prací nebo studiem přijíždí stále víc lidí. A všichni řeší stejnou otázku. Nabídka nemovitostí je v současné době nedostatečná a poptávka ji dalece převyšuje. Proto má společnost jako je ta naše na trhu nepostradatelné místo. Dáváme lidem možnost pořídit si v Brně kvalitní bydlení.

Vdechujeme nemovitostem nový život

Na nemovitost, kterou nám prodáváte se nedíváme jako na další obchodní případ. Ročně nám pod rukama projde pouze několik domů a každému dáváme péči, kterou si zaslouží. Místo výstavby na zelené louce dáváme nemovitostem příležitost znovu plnit svou primární funkci.

Podívejte se co se nám povedlo.

Za naši práci se nestydíme

Víme, že nám prodáváte víc než jenom nemovitost. Prodáváte nám dům, ve kterém jste žili, a to s sebou nese spoustu emocí a pocitů. Za to, co vytvoříme se nestydíme. Proto Vás po dokončení rekonstrukce pozveme na prohlídku, kde svůj dům uvidíte v novém světle. Je to silný zážitek, ale jsme si jistí, že litovat nebudete. Ostatně máme to ověřeno na prodávajících, co už takovou prohlídku absolvovali.

Průběh

jak to probíhá?

Prohlídka nemovitosti nebo dodání podkladů

Vypracování tržního posouzení nemovitosti

Vypracování KS a zbylé dokumentace

Uhrazení kupní ceny do úschovy

Podání návrhu na vklad

Povolení vkladu

Uvolnění peněz z úschovy

Oslovíte nás
Odsouhlasení kupní ceny
Odsouhlasení a podpis smluv
Předání nemovitosti

dotazy

Často kladené dotazy

Jak stanovujete kupní cenu?
Jako podklad k jednání o kupní ceně od nás obdržíte Posouzení tržní hodnoty nemovitosti. Tento dokument obsahuje statistiku, kolik nemovitostí se prodalo v posledním roce v dané lokalitě, za jakou cenu a je tak nejlepším možným vodítkem k určení reálné hodnoty nemovitosti.
Poskytujete nezávazné ocenění nemovitosti?
Pokud o prodeji nemovitosti teprve uvažujete, nebojte se na nás obrátit se žádostí na nezávazné tržní ocenění. Nebo pokud si chcete být pouze jistí a ověřit si, že kupní cena, kterou Vám někdo za Vaši nemovitost nabídl je férová, rádi Vám pomůžeme.
Jsem spoluvlastníkem, koupíte i podíl?
Ano, u nemovitostí, které zapadají do našeho portfolia nabídku spoluvlastnického podílu neodmítneme. Nabídkovou kupní cenu u těchto podílů stanovujeme poměrově s tržní hodnotou celé nemovitosti, kterou ponížíme o 15 %.
Koupíte nemovitost i s právní vadou? Exekuce, zástavní právo apod.?
Za 10 let naší praxe jsme řešili spoustu komplikovaných případů. Exekuce, dědická a rozvodová řízení, vyplácení zástavních práv – s tím vším si dokážeme poradit.
Máte dost peněz na koupi mého domu?
Jsme developerská společnost, která má dostatek vlastního kapitálu. V případě většího projektu si dopomůžeme bankovním financováním. Zakládáme si na transparentnosti, proto pravidelně zveřejňujeme hospodářské výsledky a neskrýváme naši organizační strukturu. Lehce tedy zjistíte, jak se nám daří a kdo za těmito výsledky stojí.
Máte zájem i o bytové domy?
Ano, několik bytových domů už v našem portfoliu máme a další aktivně hledáme.
Co s mou nemovitostí uděláte?
Naším cílem není nemovitost levně koupit a obratem draze prodat. Váš dům projde důkladnou rekonstrukcí, kterou naši klienti patřičně oceňují. Dáváme lidem možnost pořídit si kvalitní bydlení.
Jak dlouho trvá celý prodej nemovitosti?
To ovlivňují zejména zákonné lhůty a majetkový stav nemovitosti kterou prodáváte. Naší snahou je celý proces maximálně urychlit, ale například s 21denní lhůtou, kterou má katastr nemovitostí na zapsaní vkladu nic neuděláme.
Nakupujete nemovitosti po celé České republice?
Jsme brněnská společnost a investujeme pouze v lokalitách, které dobře známe. Proto se naše pozornost upíná pouze na Brno a jeho nejbližší okolí.

realizace

Reference prodávajících

Prodej nemovitosti je v životě člověka velký krok. Přímý odkup nemovitosti umožňuje k celé věci přistupovat osobně a vyjít Vám maximálně vstříc. Jsme rádi, že prodávající jsou s našimi službami natolik spokojení, že se nebojí o svou zkušenost podělit.