projekt

Dům U Františka

nabídka

Přehled

Bydlení s terasou, zahradou a velkými balkóny pouhých 5 minut od centra. Představujeme Vám Dům U Františka.

Dispozice Podlaží Plocha Terasa Zahrada Cena Detail
3+kk 1. PP 61 m² 32 m² ne PRODÁNO zobrazit
4+kk 1. NP 86 m² 11 m² 113 m² PRODÁNO zobrazit
4+kk 2. NP 86 m² 13 m² ne PRODÁNO zobrazit
4+kk 3. NP 84 m² 13 m² ne PRODÁNO zobrazit
4+kk 4. NP 85 m² 13 m² ne PRODÁNO zobrazit
Zobrazit další

O projektu

Dům U Františka oslní na první pohled svou prostorností, elegantním propojením s exteriérem a výjimečným poměrem cena/výkon.

 

Vstup na terasu, balkón nebo zahradu přímo z obývacího pokoje si budete užívat a umožní Vám alespoň na chvíli zapomenout na starosti všedních dnů. Kdo by nechtěl začít ráno snídaní na čerstvém vzduchu nebo alespoň s výhledem přes velká francouzská okna do zelených zahrad.

 

Dům jako stvořený pro spokojený rodinný život disponuje pouhými pěti jednotkami a dostatkem úložného prostoru se sklepy již zahrnutými v ceně bytu.

 

Jedná se o družstevní byty s převodem do osobního vlastnictví v průběhu prvního roku. Díky tomu je možné financovat bankovním úvěrem.

Vizualizace domu jsou pouze ilustrativní a prodávající si vyhrazuje právo konečnou podobu domu změnit.

Lokalita

Projekt odkazující na nedalekou kapli svatého Františka naleznete na jedné z nejznámějších a také nejdelších židenických ulic. Nejzápadnější část, která dříve patřila k Černovicím, je nejblíže samotnému centru Brna, kde se ocitnete za pouhé 4 minuty jízdy autem nebo po 20 minutách pěší chůze.

 

V okolí naleznete vše, co člověk k pohodlnému životu potřebuje – školky, školy, obchody, restaurace, lékaře, nemocnice,…

Pro chvíle volna oceníte dětská hřiště, sport centrum, tenisové kurty, koupaliště, cyklostezku podél řeky Svitavy nebo nedalekou Bílou horu pro romantické procházky při západu slunce.

 

Kvalitní dopravní obslužnost představuje zastávka MHD v bezprostřední vzdálenosti (linky 8, 10, 12, 82 a noční N98), rychlé napojení na dálnici nebo vlakové nádraží vzdálené 1 km se spojením do Prahy několikrát denně.

prodej

Další nemovitosti k prodeji

Svůj vysněný byt jste v tomto projektu nenašli? To vůbec nevadí. Máme hned několik dalších a jiným domům původní lesk a slávu brzy navrátíme.