projekt

Dům Sebrowitz

nabídka

Přehled

Dům Sebrowitz. Místo, kde se minulost setkává s budoucností. Místo pro Váš domov.

Dispozice Podlaží Plocha Terasa Zahrada Cena Detail
Pronájem garáže 1. NP 17 m² - - PRONAJATO zobrazit
1+kk 1. NP 36 m² 13 m² 34 m² PRODÁNO zobrazit
3+kk 2. NP 66 m² 11 m² ne PRODÁNO zobrazit
3+kk 3. NP 68 m² 11 m² ne PRODÁNO zobrazit
3+kk 4. NP 68 m² 11 m² ne PRODÁNO zobrazit
2+kk 5. NP 110 m² 12 m² ne PRODÁNO zobrazit
Zobrazit další

Možnost pronájmu garáže

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 

O projektu

Výstavní projekt naší činnosti na ulici Horova těží z využití moderních technologií a velice oblíbené lokality se skvělou dostupností. Současně v okolí naleznete spoustu možností pro trávení volného času.

 

Těšit se můžete na jednotku s terasou a zatravněnou zahrádkou, byty s velkými balkony a výhledem na Wilsonův les nebo nejstylovější loftový byt, který byl doposud v naší nabídce. Možnost pronájmu garáže v domě.

 

Jedná se o družstevní byty s převodem do osobního vlastnictví v průběhu prvního roku. Díky tomu je možné financovat bankovním úvěrem.

 

Podporujeme začínající talenty, proto podoba nemovitosti vzešla z vítězného návrhu soutěže, který zpracoval student architektury David Petr. Vizualizace domu jsou pouze ilustrativní a prodávající si vyhrazuje právo konečnou podobu domu změnit.

Lokalita

Dnes jedna z největších brněnských částí se proměnila z původně zemědělské vesničky a roku 1919 byla jako brněnské předměstí připojena k městu. Poloha, bohatá zeleň a zástavba s řadou architektonických zajímavostí z ní činí jednu z nejhezčích čtvrtí Brna.

 

Okolí je doslova napěchováno možnostmi pro sportovní vyžití, toulky za kulturou, architekturou, gurmánskými zážitky nebo přírodou.

 

Za zmínku jistě stojí golfové odpaliště, sportovní a badmintonová hala, tenisové kurty, posilovny, střelnice, koupaliště a hvězdárna s planetáriem na Kraví hoře, blízké Sono centrum, Kulturní dům Rubín, knihovna, Dům dětí a mládeže, Kounicovy koleje, Jurkovičova vila nebo Vila Bohuslava Fuchse.

 

Chuťové pohárky obšťastníte ve vyhlášeném obědovém bistru přes ulici, rybí restauraci či v pivním baru, o jehož tataráku a vychlazeném pivu se mluví nejen na Moravě.

 

Ještě k tomu přidejme, že za pár minut jste v samotném centru města nebo na druhou stranu, podél řeky Svratky, na brněnské přehradě. Stejně tak jsou Vám pro chvíle oddechu k dispozici nedaleký Wilsonův les a Palackého vrch s netradičními výhledy.

prodej

Další nemovitosti k prodeji

Svůj vysněný byt jste v tomto projektu nenašli? To vůbec nevadí. Máme hned několik dalších a jiným domům původní lesk a slávu brzy navrátíme.